تهیه مرغ ترش (2روش)



روش اولمواد لازم برای 4 نفرسبزی محلی: (جعفری، گشنیز)مرغ: یک عددتخم‌مرغ: سه عددروغن و آب‌غوره: به مقدار لازمطرز تهیه: ابتدا مرغ را می‌‌پزیم و سپس کمی تفت می‌‌دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می‌‌کنیم، آن‌گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می‌‌ریزیم و روی اجاق می‌‌گذاریم… به آن کمی روغن و آ‌ب‌غوره اضافه می‌‌کنیم، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه می‌‌کنیم و پس از چند دقیقه، غذا را از روی اجاق برمی‌داریم و سرو می‌‌کنیم.نکاتی در رابطه با سیب‌زمینی_ اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیب‌زمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد، بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا می‌کند، تا جایی که با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد._ برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیب‌زمینی که با پوست داخل آش و یا در درون فر می‌پزید، با چنگال از چند نقطه، سیب‌زمینی را سوراخ کنید._ برای سرخ کردن سیب‌زمینی، همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیب‌زمینی‌ها در کنار یکدیگر قرار گیرند و روی هم قرار نگیرد.‌روش دوممواد لازم برای چهار نفر:نعناع، گشنیز، جعفری، تره هرکدام یک دسته کوچکچند پر شوید2 عدد تخم مرغ4 حبه سیر یا یک دسته برگ سیریک عدد پیاز متوسط2 قاشق غذاخوری لپهمرغ به مقدار دلخواهآب نارنج یا آب لیمو یا آبغوره با توجه به سلیقه ی شمانمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازمسبزی و پیاز و سیر را ریز خرد کنید و همه را باهم در روغن تفت دهید. لپه که از قبل باید بگذارید خیس بخورد، بپزید. سبزی و لپه که نیم پز شده، مرغ ها را درسته یا خرد شده به خورش اضافه کنید و ادویه بزنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد. بعد طعم ترشی را به آن اضافه کنید و تخم مرغ ها را که قبلا در یک ظرف هم زده اید آهسته به خورش اضافه نمائید و بگذارید یک جوش بزند. این غذا را با نان یا کته می توانید میل کنید.