زعفران در غذاها به عنوان طعم‌دهنده و رنگ‌دهنده ای بسیار عالی به کار می‌رود و کبد را تصفیه و قوی می‌سازد. آرام‌بخش، خواب‌آور و ضدتشنج نیز هست
مواد لازم :
تخم‌مرغ: ۴عدد
شکر: نصف پیمانه سرپر
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
هل پودرشده: یک قاشق چایخوری
پودر زعفران: نصف قاشق چایخوری
شیر: نصف پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
آرد گندم: ۲پیمانه
بیکینگ‌پودر: ۱/۵قاشق چایخوری
شیرخشک: ۲قاشق سوپخوری
گلاب: ۲قاشق سوپخوری
موادلازم برای تزئین:
عسل: ۴قاشق سوپخوری
پودر پسته: ۴قاشق سوپخوری
طرزتهیه:
آرد، بیکینگ‌پودر و شیرخشک را در کاسه‌ای مخلوط کرده و دوبار الک کنید و کنار بگذارید.
تخم‌مرغ، شکر، وانیل، هل و پودر زعفران را در کاسه‌ای بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود (حدود ۸دقیقه). شیر و روغن وگلاب را بیفزایید و با همزن دستی یا قاشق چوبی هم بزنید.
مایه آرد را آرام‌آرام بیفزایید و با قاشق چوبی هم بزنید. وقتی مایه یکدست شد آن را داخل قالب بریزید و در طبقه وسط فربا دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۲۰دقیقه در قالب‌های مافین و ۴۵دقیقه در قالب ۲۳×۲۳ بپزید. سپس روی کیک‌ها عسل گرم و پودر پسته بریزید.
فوت آشپزی
۴۵ دقیقه بعد از اضافه کردن آرد، اگر بیش از حد به هم بزنید، بعد از مدتی کیک سفت و خشک می‌شود