مواد لازم:
پياز=3 عدد متوسط، نگيني خرد شده
سوياي ريز=1 پيمانه ،چند دقيقه خيس شده
كره= 25 گرم
عدس= 1 و نيم پيمانه
برنج= 3 ييمانه
هويج= 1 عدد، رنده شده
گوجه فرنگي (بدون پوست)= يك و نيم كيلو، رنده شده
سيب زميني= 2 عدد متوسط، نگيني خرد شده
قارچ= 150 گرم، ورقه شده
روغن مايع= 4 قاشق غذاخوري
نمك ،فلفل و ادويه= به ميزان لازم
زردچوبه= يك قاشق چايخوري
زعفران حل شده= به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
ابتدا برنج را دو ساعت قبل از شروع پخت خيس كنيد. روغن را گرم كنيد، پياز را تفت دهيد. سوياي ريز را به پياز اضافه كرده و با زردچوبه تفت دهيد. قارچ ، سيب زميني و هويج را به مواد اضافه كنيد. نمك ادويه و گوجه فرنگي و آب زعفران را اضافه كنيد. برنج و عدس را در قابلمه ديگري با كره به جوش آوريد و بعد از اينكه آب برنج كشيده شد مواد را اضافه كرده و بگذاريد تا برنج دم بكشد.