دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد ۲۰*۳۰ پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید.

مواد مورد نیاز :
برنج نیم دانه : ۲۵۰ گرم
شکر : ۲۵۰ گرم
هل : ۱۰ گرم
شیر : ۲ لیتر

زعفران : در صورت دلخواه کمی

طرز تهیه :
برنج نیم دانه را ۲-۳ ساعت خیس کنید ، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری پیدا کند.
شکر و هل را اضافه کنید ،سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید ،دیگچه دم بکشد.

دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد ۲۰*۳۰ پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید.
وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سرو کنید.

دیگچه در مشهد به عنوان عصرانه یا صبحانه صرف می شود.